Wil

Danilsson

Med rätt möbler och tillbehör blir terrassen ett attraktivt uterum. Upptäck våra 5 tips för ett långt sommarfriluftsliv.

I samarbete med CASA

YUMA Fåtölj vit eller grön 81x61x70, 79 €
1. Använd utrymmet
I en stor trädgård bör ett långt trädgårdsbord med bekväma stolar på terrassen inte saknas. Perfekt för att arbeta på och för en aperitif. Kombinera den med en stilren loungehörna och ge den en personlig touch med tillbehör. Växter och möbler fungerar också idealiskt som rumsavdelare – skapar flera avkopplande områden i trädgården.

En mindre trädgård eller en balkong kräver lite mer kreativitet. Var smart med utrymmet och välj multifunktionella trädgårdsmöbler. Tänk på stolar som går att stapla och trädgårdsmöbler som till exempel ger extra utrymme för att förvara kuddar. Gå också upp: ett barbord med pallar tar liten plats och är den perfekta platsen för en aperitif i kvällssolen.

2. Fortsätt livsstilen
En uteplats som passar fint till vardagsrum och kök ger sinnesro. Låt färgerna och materialen från inredningen komma tillbaka i tillbehör och välj trädgårdsmöbler som speglar boendestilen. Gillar du den industriella livsstilen? Förläng den till terrassen med ett trädgårdset i antracit eller svart och kombinera det med varmt trä. Den som gillar att hålla den minimalistisk kommer att satsa på enkla trädgårdsmöbler i ljusa (trä) toner och med en snygg design. En uteplats med en blinkning? En färgad trädgårdsstol ger mer lekfullhet i solen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *